Om Skinnbolaget

Hej och välkommen till skinnbolaget.

Vi har hållit på med skinnförsäljning i generationer, farmor reste runt på landsbygden i Mellansverige och knackade dörr på 30-40 talet. Sedan tog äldsta sonen Severin över verksamheten och då blev det butiker han öppnade med namn som Severins skinn och Skinngubben, och han hade även en stor fabrik i Malung.

På 70-talet stod Severin´s äldsta och yngsta son rustade för skinnbranchen. Importen av skinnjackor tog fart och det blev Asien i stället för Malung.

Brorsan och jag koncentrerade oss på en stor enhet och det blev 1000 kvadratmeter butiksyta i Mälardalen som vi marknadsförde rätt så hårt under just namnet Brorsan och Jag.

Butikerna är nu sålda sedan några år och brorsan har köpt sig en stor husbil och är Kungen på vägarna.

För snart 10 år sedan påbörjades  en ny era som igentligen är lite tillbaka till det farmor höll på med, vi tar butiken till er fast på nätet.

Är det något ni funderar över så tveka inte att höra av er.

 

 skinngubbe

Pär Johansson

VD skinnbolaget

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR

Behöver du hjälp?

Du får gärna kontakta oss om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.


Kundservice

Kontakta oss

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR
021-14 70 40
Betalningar med Klarna

Utvecklad av Joomlaproffs.se