x 
  • Dunjacka dam Rockandblue Rita X
  • Dunjacka dam Rockandblue Rita X

Dunjacka Rockandblue Rita X Lustrous Black/Black

Artikelnummer: DD108
RABATT. 1800:-
Rita X BLANK Silver. X står för X-tra stor krage och silver att det är silverdragkedjor, oftast är det guld dragkedjor, så denna varian är unik.. Rita X har en hood och en extra stor pälskrage, eller pälskant, och både hooden och kragen är avtagbara. Det är en uppdatering på fjolårsmodellen i ett blankare matreal. Den avtagbara pälskragen är av äkta päls och mycket mjuk och skön. Damdunjackan Rita är dunjackan i en svart färg, med en avtagbar hood och en svart pälskant, tre fickor med silver-dragkedja, även stängningen är en dragkedja i silver. Två innerfickor med dragkedja. Dunjacka Rita från ROCKANDBLUE som förut hette Rock and Blue, är en jacka av 100 % nylon med en fyllning bestående av 80 % dun och 20 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka som dessutom är väldigt snygg!
2.495,00 kr
Ordinarie pris4.295,00 kr
addtocartmodal
Loading...
LOADING...

Beskrivning

Dunjacka Rockandblue Rita X BLANK Black/Black Silver.
Rita X BLANK Silver. X står för X-tra stor krage och silver att det är silverdragkedjor, oftast är det guld dragkedjor, så denna varian är unik.. Rita X har en hood och en extra stor pälskrage, eller pälskant, och både hooden och kragen är avtagbara. Det är en uppdatering på fjolårsmodellen i ett blankare matreal. Den avtagbara pälskragen är av äkta päls och mycket mjuk och skön. Damdunjackan Rita är dunjackan i en svart färg, med en avtagbar hood och en svart pälskant, tre fickor med silver-dragkedja, även stängningen är en dragkedja i silver. Två innerfickor med dragkedja.
Dunjacka Rita från ROCKANDBLUE som förut hette Rock and Blue, är en jacka av 100 % nylon med en fyllning bestående av 80 % dun och 20 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka som dessutom är väldigt snygg!

Storlek.  Bystvidd. Plagglängd.
32 92 cm 59 cm
34 96 cm 60 cm
36 100 cm 61 cm
38 104 cm 62 cm
40 108 cm 63 cm
42 112 cm 64 cm

För generella skötselråd samt hur du mäter upp din storlek, klicka på respektive länk under menyn Kundservice

sök