x 
 • Dunjacka dam Rockandblue Rita
 • Dunjacka dam Rockandblue Rita
 • Dunjacka dam Rockandblue Rita

Dunjacka Rockandblue Rita Black/Black

Artikelnummer: DD64
RABATT. 500:-
Vinterjackan Rita har en hood och en pälskrage, eller pälskant, och både hooden och kragen är avtagbara. Den avtagbara pälskragen är av äkta päls och mycket mjuk och skön. Damdunjackan Rita är dunjackan i en svart färg, med en avtagbar hood och en svart pälskant, tre fickor med guld-dragkedja, även stängningen är en dragkedja i guldfärg. Två innerfickor med dragkedja. Dunjacka Rita från ROCKANDBLUE som förut hette Rock and Blue, är en jacka av 100 % nylon med en fyllning bestående av 80 % dun och 20 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka som dessutom är väldigt snygg!
2.995,00 kr
Ordinarie pris3.495,00 kr
addtocartmodal
Loading...
LOADING...

Beskrivning

 • Dunjacka Rockandblue Rita Black/Black.
  Vinterjackan Rita har en hood och en pälskrage, eller pälskant, och både hooden och kragen är avtagbara. Den avtagbara pälskragen är av äkta päls och mycket mjuk och skön. Damdunjackan Rita är dunjackan i en svart färg, med en avtagbar hood och en svart pälskant, tre fickor med guld-dragkedja, även stängningen är en dragkedja i guldfärg. Två innerfickor med dragkedja.
  Dunjacka Rita från ROCKANDBLUE som förut hette Rock and Blue, är en jacka av 100 % nylon med en fyllning bestående av 80 % dun och 20 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka som dessutom är väldigt snygg!

  Storlek.  Bystvidd. Plagglängd.
  36 100 cm 61 cm
  38 104 cm 62 cm
  40 108 cm 63 cm
  42 112 cm 64 cm
  44 116 cm 65 cm

  För generella skötselråd samt hur du mäter upp din storlek, klicka på respektive länk under menyn Kundservice.sök