x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Dunjacka Hollies Livigno Man Svart/Natural

RABATT. 500:-
Två framfickor med lock och två sneda blixtlåsfickor ovanpå dem. Höger bröstficka som stängs med en knapp och en stor bröstficka på vänster sida som öppnas med blixtlås. I ärmslutet har du en mjuk ribbstickad vindlås. Dragsko i midjan på insidan. Dekorativt märke från Hollies på vänster ärm. En innerficka med dragkedja.

4.495,00 kr

ordinare pris: 4.995,00 kr
Storlekar

 Livigno Man från Hollies, har en rak och klassisk form. Tillverkad av ett slitstarkt och vattenavvisande yttre tyg. Den mysiga huven kan justeras i storlek med en rem och den naturfärgade pälskanten är avtagbar. Dragkedjan kan dras helt upp i kragen och täcks av en knappslå, som du stänger med fem osynliga knappar. Två framfickor med lock och två sneda blixtlåsfickor ovanpå dem, trevligt att vila händerna i. Höger bröstficka som stängs med en knapp och en stor bröstficka på vänster sida som öppnas med blixtlås, lämplig för en iPad till exempel. I ärmslutet har du en mjuk ribbstickad vindlås. Jackan har en dragsko placerad i midjan på insidan. Dekorativt märke från Hollies på vänster ärm. En innerficka med dragkedja.


Storlek Bröstvidd Plagglängd Ärmlängd
48  116 cm  66 cm  49,5 cm
50  120 cm  67 cm  50 cm
52  124 cm  68 cm  50,5 cm
54  128 cm  69 cm  51 cm
56  132 cm  70 cm  51,5 cm

Kontakta oss

Du hittar allmän fakta och kanske svar på någon fråga i vår kundservice-sektion här. Annars får du gärna kontakta oss  om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR SLAKTERIGATAN 10
021-14 70 40