x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Textiljacka SHU Classic Parka Men Beige

RABATT. 2000:-
Fodret är ett trelagers membran med padding. Classic Parka har två stora fickor med dragkedja, en liten dold ficka på vänster ärm, en hood och du stänger jackan med en dold dragkedja.

1.495,00 kr

ordinare pris: 3.495,00 kr
Storlekar

 Classic Parka är klassikern som har varit med ett tag. Mycket funktion och jackans längd skyddar väl från regn, snö kyla och blåst och håller värmen inuti länge. Fodret är ett trelagers membran med padding och den långa passformen, understryker statusen, som en idealisk vinterjacka. En ganska clean jacka med mycket attityd. Classic Parka har två stora fickor med dragkedja, en liten dold ficka på vänster ärm, en hood och du stänger jackan med en dold dragkedja.

RABATT. 1500:-

Kontakta oss

Du hittar allmän fakta och kanske svar på någon fråga i vår kundservice-sektion här. Annars får du gärna kontakta oss  om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR SLAKTERIGATAN 10
021-14 70 40