x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Dunjacka Hollies Marion Svart Svart

HALVA PRISET.
OVERSIZE, avtagbar, svart pälskant. Två på sydda fickor med lock och två bröstfickor med blixtlås, innerficka med dragkedja.

1.745,00 kr

ordinare pris: 3.495,00 kr
Storlekar

 Den dunfyllda jackan från Hollies har en rak form och en avslappnad passform. En längre modell som verkligen håller dig varm hela vintern. Den mysiga huvan kan justeras i storlek med en rem och har en avtagbar, svart pälskant. Två påsyda fickor på sidan med lock och två bröstfickor med blixtlås. Mjukt och vattenavvisande yttre tyg. Dekorativt märke från Hollies på vänster ärm. Marion dunjacka är utrustad med en lättillgänglig telefonficka med dragkedja på vänster insida.

Kontakta oss

Du hittar allmän fakta och kanske svar på någon fråga i vår kundservice-sektion här. Annars får du gärna kontakta oss  om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR SLAKTERIGATAN 10
021-14 70 40