DUNJACKA ROCKANDBLUE CHILL BLACK/NATURAL Faux Fur

RABATT. 1000:-
Avtagbar hood och syntetpälskrage. Två fickor med dragkedja, två spännen i sidorna/ryggen, Två innerfickor med dragkedja. 80 % dun och 20 % fjäder.

1.895,00 kr

ordinare pris: 2.395,00 kr
Storlekar

Description:

Dunjacka Chill från ROCKANDBLUE är en kort dunjacka. Den har en hood och en syntetpälskrage, eller pälskant, och både hooden och kragen är avtagbara. Den avtagbara pälskragen är av en jättefin syntetpäls och mycket mjuk och skön. Jackan har två fickor som är försedda med dragkedja, två spännen i sidorna/ryggen så du kan reglera tighheten Två innerfickor med dragkedja.100 % nylon med en fyllning bestående av 80 % dun och 20 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka som håller dig varm hela vintern och som dessutom är väldigt snygg! 

Storlek Bröstvidd Plagglängd
40  106 cm  63 cm
42  110 cm  64 cm

Kontakta oss

Du hittar allmän fakta och kanske svar på någon fråga i vår kundservice-sektion här. Annars får du gärna kontakta oss  om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR SLAKTERIGATAN 10
021-14 70 40