Dunjacka SAKI Lauren Blank Svart/Svart

RABATT. 1500:-
Hooden och kragen är avtagbara. Dragkedja, knappslå med tryck knappar, två fickor med dragkedja, dragkedja i ärmslutet, innerficka med dragkedja. fyllning. 70 % dun och 30 % fjäder.

1.895,00 kr

ordinare pris: 3.395,00 kr
Storlekar

Description:

Den blanka dunjackan Lauren från SAKI, är vinterjackan med en hood och en pälskrage, eller pälskant, och både hooden och kragen är avtagbara. Den avtagbara pälskragen är svart och är mycket mjuk och skön. Fram stängs jackan med en dragkedja, knappslå med tryck knappar som döljer dragkedjan, två fickor med dragkedja, i ärmslutet är det en dragkedja som du kan reglera vidden med.. Vinterjackan Lauren har också en innerficka med dragkedja. Dunjackan Lauren från SAKI är en jacka av 100 % nylon med en fyllning bestående av 70 % dun och 30 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka, som håller dig varm hela vintern och som dessutom är väldigt snygg. Lika som Everlyn fast lite kortare.

Storlek Bröstvidd Plagglängd
38  110 cm  78 cm
40  114 cm  79 cm
42 118 cm  80 cm

Kontakta oss

Du hittar allmän fakta och kanske svar på någon fråga i vår kundservice-sektion här. Annars får du gärna kontakta oss  om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR SLAKTERIGATAN 10
021-14 70 40