x 
Kundvagn - 0,00 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Dunjacka Hollies Les Arc Svart/Natur

RABATT. 2000:-
Naturfärgade pälskanten är avtagbar. Två framfickor, två bröstfickor som stängs med blixtlås. Slitstarkt och vattenavvisande yttre tyg. Dekorativt märke från Hollies på vänster ärm, telefonficka på vänster insida.

2.995,00 kr

ordinare pris: 4.995,00 kr
Storlekar

Les Arcs är den perfekta blandningen av sportigt, modernt och klassiskt dunjacka. Men bäst av allt, det är otroligt varmt och bekvämt! " Den dunfyllda jackan har en dragkedjan kan dras helt upp i kragen och täcks av en knappslå, som du stänger med fem osynliga knappar.. En längre modell som verkligen håller dig varm hela vintern. Den mysiga huvan kan justeras i storlek med en rem och den naturfärgade pälskanten är avtagbar. Två framfickor för att värma händerna i och två bröstfickor som stängs med blixtlås. Slitstarkt och vattenavvisande yttre tyg. Dekorativt märke från Hollies på vänster ärm. Utrustad med en lättillgänglig telefonficka på vänster insida.


 Material: Yttre/inre skal 100% polyester, fyllning 80% dun och 20% fjäder äkta. Vattenavvisande.
Tvätt: Kemtvätt.
Modellen är 174 cm och bär storlek 36.
Längd: 84 cm i storlek 36.

Kontakta oss

Du hittar allmän fakta och kanske svar på någon fråga i vår kundservice-sektion här. Annars får du gärna kontakta oss  om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR SLAKTERIGATAN 10
021-14 70 40