Din bästa skinnaffär

  • Hem
  • Dam
  • Dunjacka Rockandblue Sparrow Svart/Natural

Dunjacka Rockandblue Sparrow Svart/Natural

Sparrow, varm och snygg dunjacka från Rockandblue, 80% dun och 20% fjäder gör Sparrow till en toppenjacka i höst/vinter.

2 995 kr

Ord. pris: 3 995 kr
Rabatt: 1000 kr
Storlekar

Sparrow Black/Natural Rockandblue.

Varm och snygg dunjacka från Rockandblue, denna dunjacka levereras med en äkta päls men finns även i en faux fur variant. 80% dun och 20% fjäder gör Sparrow till en toppenjacka i höst/vinter. Yttertyger är i nylon som är impregnerat och du stänger jackan med en tvåvägs dragkedja och knappar. Sparrow har en fast hood med avtagbar pälskant. Två stolpfickor med dragkedja och två fickor med ficklock och tryck knapp. Stickning (mudd) i ärmslutet, sprund i sidorna med tryck knapp och dragsko i midjan. Sparrow kommer även med två inner fickor med dragkedja.


Storlek. Bröstvidd. Plagglängd.

36                 98cm              79 cm       

Bröstvidden ökar med 4 cm per storlek och längden med 0,5 cm per storlek.   

 

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR

Behöver du hjälp?

Du får gärna kontakta oss om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.


Kundservice

Kontakta oss

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR
021-14 70 40
Betalningar med Klarna

Utvecklad av Joomlaproffs.se