Kvalitetsjackor i skinn och dun till fantastiska priser.
  • Hem
  • Dam
  • Dunjacka Rockandblue Eve Svart/Natural Faux Fur

Dunjacka Rockandblue Eve Svart/Natural Faux Fur

Damdunjackan Eve, lite länger än Rita och lite kortare än Ciara, är vinterjackan i en svart färg, med en avtagbar hood och en naturel Faux Fur pälskant.

2 995 kr

Ord. pris: 2 995 kr
Storlekar

Eve Svart/Natural Faux Fur Rockandblue.

Damdunjackan Eve är vinterjackan med avtagbar hood och pälskant. Fram stängs jackan med en tvåvägsdragkedja. Quiltad på övre delarna av ärmarna, på axlarna och på sidorna. Jackan har tre fickor som är försedda med dragkedja och knappslå med tryckknappar på utsidan som täcker dragkedjorna. Två innerfickor där den ena är öppen och den andra har dragkedja.Dunjacka Eve från ROCKANDBLUE som förut hette Rock and Blue, är en jacka av 100 % nylon med en fyllning bestående av 80 % dun och 20 % fjäder. Det är alltså en mycket skön jacka som håller dig varm hela vintern och som dessutom är väldigt snygg! Den har en hood och en pälskrage, eller pälskant i en naturalfärg, och både hooden och kragen är avtagbara. Den avtagbara pälskragen är av äkta päls och mycket mjuk och skön.Kemtvätt eller skonsam maskintvätt rekomenderas.


 Storlek. Bröstvidd. Plagglängd.

38                104cm              75 cm       

Bröstvidden ökar med 4 cm per storlek och längden med 0,5 cm per storlek.   

 

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR

Behöver du hjälp?

Du får gärna kontakta oss om du har någonting du undrar över. Vårt mål är att ge den bästa servicen som överhuvutaget är möjlig och svarar så fort vi kan. När du har skickat iväg din fråga kommer du få ett bekräftelsemail, har du inte fått något så kika i ditt spamfilter. Finns ingenting där så är sannolikheten stor att du skrivit in fel mailadress.

Tack så länge och på återhörande.


Kundservice

Kontakta oss

SKINNBOLAGET - DIN BÄSTA SKINNAFFÄR
021-14 70 40
Betalningar med Klarna

Utvecklad av Joomlaproffs.se